Eroottinen hieronta tampere isopylly

eroottinen hieronta tampere isopylly

venyttelyä ja nivelten liikeratojen läpikäyntiä. Olen koulutettu hieroja sekä urheiluhieroja. Hoidettavalla voi olla normaalit vaatteensa pällä. Hierontalahjakortti on helppo ja vaivaton lahja. Sinulla on aikaa rauhassa riisua, pesytyä, pukea ja vaikkapa hetki keskustella. Rentouttaa ja lievittä kipuja, notkistaa kehoa sekä vilkastaa verenkiertoa ja imunestekiertoa. Ja sinulla on aina käytössäsi se aika minkä olet varannut. eroottinen hieronta tampere isopylly

Videos

Itsensäpaljastaja märkänä tiukka klitoris suomiporno seksi sex nainti blondi lesbot tytöt pussy pillu. Lopuksi hierotaan hetki käsiä, niskaa ja pätä. Hoitaja käyttä käsiän, jalkojaan ja kyynärpäitän sekä vartalonsa painoa. Hinnat: 60 min/50, 90 min/ Thai Bun Dee Lapintie 9, 33100 Tampere puh. Hoitojen aikana en voi vastata puhelimeen, mutta jätä viesti, niin otan yhteyttä myöhemmin.

Hierontaa (ei: Eroottinen hieronta tampere isopylly

Siihen voi tarvittaessa lisätä hajusteita; yasmin, sitruunaruoho, lavendel, mangosteen. Liiketilani sijaitsee Tampereella, viihtyisän Mediapoliksen rakennuksessa viidennessä kerroksessa. Thai (perinteinen paineluhierontaa, käydän läpi koko vartalo jaloista alkaen pätyen pähän. Rakennuksen päovet menevät kiinni klo.30, jonka jälkeen noudan asiakkaat itse ovelta. Helpottaa kipeitä, väsyneitä jalkoja, tekee kevyen olon tunteen jalkoihin. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, että otat 15 minuutin ajan ja saat nautiskella sillä tunnin. Eroottinen Hieronta etusivu, hinta. Eroottista hierontaa miehelle, eroottista hierontaa miehelle, eroottinen hieronta miehelle rentouttaa ja piristä päiväsi. Hinnat: 30 min/30, 60 min/50, 90 min/70 -Jalka (minimi 1 tunti jalat puhdistetaan ja hierotaan Öljyllä polvista alaspäin. Käytän korkealaatuista Thaimaasta tuotua miellyttävän tuntuista kookosöljyä. I will be available for Tantra or relaxation massage sessions in Tampere from the 26th of April till the 5th of May from 08:00 till 15:30, except the weekend. Teen töitä maanantaista perjantaihin klo 12 -. Enkä yritä hankkiutua sinusta eroon mahdollisimman nopeasti. Currently Im working on different locations in Tampere and in The Netherlands, my country of origin. Minulle voi varata aikaa tekstiviestillä tai puhelimitse tai nettiajanvarauksella. Hieroja, jos haluat laadukasta ja erittäin ammattitaitoista klassista hierontaa, ota rohkeasti yhteyttä ja tule käymän luonani Hämeenkatu 25:ssa,. Hinnat: 30 min/30, 60 min/50, 90 min/70 -Öljy "Normaali" hierontaa öljyä liukuaineena käyttäen, mutta hierotaan myös pän aluetta. Työaikani ei ole kiveen hakattu joten tiedustele aikaa joka sopii juuri sinulle! Leikittelen mielelläni sinulla, lisätäkseni nautintoasi. Hellittelen mielellän aistejasi, fyysisen kosketuksen lisäksi. 1 uusi tyttÖ HYVÄ, hieronta tampere, id: 991053: Nick: Orange, ikä: 25v. Muutettu: Nähty: klo 17:06. Klassinen hieronta sopii monen ihmisen tarpeisiin. Urheiluhieronnalla lievitetän lihaskireyksiä, nopeutetaan harjoittelusta palautumista sekä aktivoidaan lihaksia ennen kilpailuja tai urheilusuoritusta. Eroottinen hieronta miehelle rentouttaa ja piristä päiväsi. Hellittelen mielellän aistejasi, fyysisen kosketuksen lisäksi. Hierontani on aina kiireetön. Aistillinen koko kehon tantra hieronta öljyllä hoitaa seksuaalisuuttasi ja avaa tien aitoon maskuliiniseen voimaasi. Hieronnan tarkoitus on auttaa elämänvoimaasi virtaamaan koko kehosi läpi, auttaa sinua yhdistämän seksuaalinen energia sydämeesi, ja olla yhteydessä henkeen. Currently Im working on different locations in Tampere and in The Netherlands, my country of origin.

0 kommenttia “Eroottinen hieronta tampere isopylly

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Vaaditut kentät on valittu *