Ruskea vuoto yhdynnän jälkeen eläinseksiä

johtua hormonaalisista häiriöistä, gynekologisista hyvänlaatuisista kasvaimista, gynekologisista syövistä, emättimen limakalvon sairauksista, yleissairauksista, varhaisraskaudesta ja myös joistakin läkkeistä johtuviksi. Tunnista kasvaimen oireet 10 kysymystä kovista kuukautiskivuista Erikoisläkäri vastaa. Jos vuoto on kuukautisten kaltaista ja siihen ei liity kipuja riittä, että läkäriin hakeudutaan lähimpänä arkipäivänä. Milloin on syytä käydä läkärissä? Alkion kiinnittyminen kohtuun voi aiheuttaa niukkaa vuotoa, ja tuolloin raskaus jatkuu normaalisti. Mitä on ruskea vuoto?

Videos

Teen Step Daughers Do Anal Compilation.

Ruskea vuoto yhdynnän jälkeen eläinseksiä - Vuoto

Verenvuoto yhdynnän jälkeen pitä käydä tarkistuttamassa, sillä se voi olla merkki polyypista tai kohdunkaulan muutoksista. Syynä voi olla myös seksuaalinen kouristus eli vaginismus, jossa lantionpohjanlihakset kouristuvat esimerkiksi tamponin tai peniksen työntyessä emättimeen. Estrogeenin vähentyessä menopaussin ja imetyksen aikana emättimen limakalvot kuivuvat ja tämä altistaa emättimen limakalvoilta tulevalle vuodolle. Sukupuolitaudit, välivuoto voi olla merkki myös tulehduksesta. Mitä virtsan väri ja haju kertovat terveydestäsi? Mulla on kanssa ollut koko alkuraskauden ajan tuhruvuotoa (muutama päivä jossain väleissä, niin ettei vuotoa ole ollut ollenkaan).

Ruskea vuoto yhdynnän jälkeen eläinseksiä - Ruskea vuoto

Ruskeaa vuotoa voi tulla ennen normaaleja kuukautisia sekä niiden jälkeen. Jos vuotoon liittyy korkea kuume, on myös syytä hakeutua päivystystutkimukseen. Niukka verinen vuoto alkuraskaudessa voi olla myös merkki keskenmenosta tai kohdun ulkopuolisesta raskaudesta. Hormonaalinen ehkäisy, kun aloittelee yhdistelmäehkäisyä (pillerit, rengas tai laastari kolmen ensimmäisen kuukauden aikana esiintyy tyypillisesti välivuotoja. Emätin voi olla myös tulehtunut ja siksi kipeä.

0 kommenttia “Ruskea vuoto yhdynnän jälkeen eläinseksiä

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Vaaditut kentät on valittu *